No podeu fer una nova comanda des del vostre país United States

Imper Serveis Comas: Una empresa amb vocació i amb més de 25 anys d’experiència dedicada a la impermeabilització, bombeig i conducció de fluids.

Imper Serveis Comas, SL és una empresa que treballa en el sector de la impermeabilització des de l’any 1989. En els nostres inicis ens vàrem especialitzar en l’aplicació de geomembranes termosoldables aplicades tant a embassaments per a reg, per a aigua potable, dipòsits, cobertes, piscines, etc.

Al llarg d’aquests anys, les tècniques i materials han evolucionat, adaptant tant les nostres instal·lacions, els productes i la tecnologia a les noves exigencies del sector, ampliant també el ventall de serveis.

Imper Serveis s’ha consolidat al mercat com l’empresa líder del sector de la impermeabilització utilitzant sempre materials d’alta qualitat, instal·lats en l’obra per personal propi especialitzat.

La voluntat de tot l’equip humà és satisfer les necessitats del client, fent la vida més fàcil al client en el que es refereix la impermeabilització; donant un servei d’obra i post-venda òptim.